Jag vill abonnera på Igloo sälolja, och få det första 30 dagarna gratis, jag betalar 29,90 kr i porto och expeditionsavgift efter mottagandet. Som abbonent vill jag få tillsänt försändelser kontinuerligt var 60:e dag för 299 kr fraktfritt. Jag är inte bunden till några framtida köp om jag beställer, och kan när som helst avsluta mitt medlemskap.

Fyll i namn och adress och skicka din beställning idag!

Förnamn:
Efternamn:
Adress:
Postnr:
Ort:
E-post:


Intressen för näring och hälsa är ökända, marknaden översvämmas av råd om var vi bör äta för att hålla oss i form och leva länge. Världens hälsoorganisation (WHO), forskare, läkare och näringsexperter är eniga om att Omega-3 fettsyror kan betraktas som livsnödvändiga näringstillskott för att upprätthålla god hälsa, normal växt, och utveckling. Människans gener har utvecklat sig i samspel med maten vi ätit, men är inte anpassat till dagens kosttillskott. I över tusen år levde våra förfäder på kött, fisk, nötter, bär, rötter, frukt och grönsaker. De åt inget ljust bröd, drack ingen komjölk, använde inte socker och hade inga tillskott i maten. Maten innehöll mindre fett och flera essentiella fettsyror med jämn balans av Omega-6 och Omega-3. Förhållandet till Omega-6/Omega-3 är helt väsentlig för utvecklingen av ett antal förbindelser. Kroppen kan själv inte producera Omega-3, som därför måste tillföras kroppen för att få flera livsviktiga funktioner. Detta genom att antingen äta mycket fisk som är rik på Omega-3 eller genom kosttillskott som Igloo Sälolja.

"I grönlandssälens späck är det höga koncentrationer av omega-3-fettsyror. Sälolja är eskimåernas recept på ett friskt hjärta, ett bra immunförsvar, bra kretslopp, mjuka leder och vacker hud. Det är dokumenterat att molekylerna i sälolja är annorlunda uppbyggda än i fiskolja och att människor tillgodogör sig sälolja bättre än fiskolja under matsmältningen”.

Källa: Fiskeridirektoratet

 

>> Värvning

Nu kan du få fina premier genom att värva vänner och bekanta!!
>> Gå till värvningsformuläret


>> Kvalitetsgaranti

Vi på Biopharma Norway AS vill att våra kunder ska få den bästa säloljan på marknaden, därför har vi valt kanadensisk olja….
>> Läs mer


>> Nöjda kunder


Läs historier från nöjda kunder.
>>Läs mer

PDF av artiklar från veckotidningar:
Hva EPA fettsyrer gjorde for Rita
Elisabeth blev kvitt ledsmärtorna
Artikeln från Reumatikern 03/03

HjemVärvningProduktinfoFakta om seloljeSpørsmål og svarKontakt ossblank