HjemVärvningProduktinfoFakta om seloljeSpørsmål og svarKontakt ossblank
Erfaren med sälolja

 

Våren 2004 kom jag över en broschyr om Igloo-sälolja. Jag beställde, något som jag idag är väldigt glad över.

 

Jag är ivrig trädgårdsentusiast, men denna våran höll jag mig till arbetet. Jag hade över flera år haft värk i armbågen. Hade gått igenom flera kurer med inflammationshämmande mediciner. De hjälpte i en akut situation och problemet fortsatte. I tillägg har jag haft problem med annan muskel/ledverk. Så snart jag fick säloljan började jag, och utan att tänka vidare över det blev jag efter en tids användande bättre i armbågen och muskulaturen.

 

Trädgårdsarbetet gick faktiskt väldigt bra denna säsongen, något som säloljan ska ha förtjänsten för. Jag har blivit väldigt bra, och det har hållit i sig.

 

Det är en helt ny vardag att slippa att ha ont när man vill göra något man har lust till. När vänner och bekanta har pratat om sina problem har jag sagt till dom att prova säloljan.


Har fått bra respons som visar att säloljan har haft bra verkning för många av dessa också.

 

Jag råder andra med motsvarande besvär att prova igloo-sälolja. Själv vill jag inte sluta med dom.

 

Averøy, Juli.2005
Anita Fjellstad, 52 år
Bremsnes
6530 Averøy
Tlf, 71 51 11 86
Jag vill abonnera på Igloo sälolja, och få det första 30 dagarna gratis, jag betalar 29,90 kr i porto och expeditionsavgift efter mottagandet. Som abbonent vill jag få tillsänt försändelser kontinuerligt var 60:e dag för 299 kr fraktfritt. Jag är inte bunden till några framtida köp om jag beställer, och kan när som helst avsluta mitt medlemskap.


Fyll i namn och adress och skicka din beställning idag!

Förnavn:
Efternavn:
Adress:
Postnr:
Ort:
E-post: