HjemVärvningProduktinfoFakta om seloljeSpørsmål og svarKontakt ossblank
Hej
Bakgrunden till ett jag skriver till er är att jag haft led och muskelsmärtor i många år.

Det första började för över 30 år sedan med smärtor i knäna och stora vätskefyllda påsar på yttersidan av varje knä. Läkarna sa att jag skulle gå ner i vikt. Åren gick och smärtorna bara blev värre och spred sig till muskler, höfter, rygg, skuldror, armbåge, händer och fingrar.

1982 fick jag reumatiska problem med ögonen. Sjukdomen heter iridosyklitt eller regnbågsinflammation. Den har jag haft hela tiden i alla dessa åren med dagligt användning av kortisonpreparat. Inn och ut på sjukhus och tagit prover, men den fann ingenting. Läkaren misstänkte Bechtrevs eller gikt. Det gick så långt att jag fick trå starr på bägge ögonen av medicinen, ett såkallat medicinisk grå starr som slutade med att jag blev blind på ena ögat.

Vintern 2002 var jag för sista gången hos reumatologen. Diagnosen blev fibromyalgi. Våren 2004 läste jag om sälolja och tänkte att jag borde prova detta också.

Alla redan efter några veckor med sälolja kapslarna märkte jag skillnad, och sommaren 2004 blev en minnesvärd sommar. Jag använde inga droppar i ögonen längre, inget smärtstillande för leder och reumatiska besvär, jag kan böja knäna, sätta mig på huk och ta upp saker från golvet utan att det gör ont. Huden är mycket bättre och leder och muskler är så bra och det hade jag i mina vildaste fantasier aldrig kunnat drömma om.

Nu är humöret tillbaka, energin är tillbaka och psyket är på topp. Ledplågorna är borta. Känner väll lite när det är sämre väder eller när jag har jobbat mycket, men det är så lite, och lite värk ska vi väll ha, inte sant?

Tack till Igloo sälolja! Jag vill säga det att glädjen med att leva är tillbaka och jag orkar mycket mera än förr. Gläder mig varje ny dag som kommer för jag har så mycket ogjort.

Med vänliga hälsningar
Gunn Randi Mortensen,
52 år Vassfjellvägen
7228 Kvål
Tlf: 72879844


Jag vill abonnera på Igloo sälolja, och få det första 30 dagarna gratis, jag betalar 29,90 kr i porto och expeditionsavgift efter mottagandet. Som abbonent vill jag få tillsänt försändelser kontinuerligt var 60:e dag för 299 kr fraktfritt. Jag är inte bunden till några framtida köp om jag beställer, och kan när som helst avsluta mitt medlemskap.


Fyll i namn och adress och skicka din beställning idag!

Förnamn:
Efternamn:
Adress:
Postnr:
Ort:
E-post: